Töltőállomás keresése

Ingyen lehet tankolni Budaörsön

Az eddigi utcai, szállodai, illetve pláza mélygarázsába telepített töltőpontok mellett ma megnyílt az első, hipermarket melletti olyan töltőállomás, ahol a folyékony hajtóanyagok mellett áramot is lehet tankolni.

Mostantól a budaörsi Auchan áruház mellett nem csak kedvező árú üzemanyagot lehet tankolni, de elektromos autójukat is feltölthetik a vásárlók, díjmentesen. A töltési idő 1-2 óra, így kihasználható a bevásárlással töltött idő. 2050-re a személygépkocsik 60-70%-a várhatóan elektromos autó lesz, így gyors ütemben terjedhet azok használata. A budaörsi benzinkút a 16. hazai Auchan töltőállomás, hamarosan mind a 19 áruház mellett lesz kút is, így a vásárlók a vásárlás mellett a kedvező árú tankolással is spórolhatnak kiadásaikon.

150109 auchan elektromos tolto holtoltsek

"Az Auchan számára a budaörsi egy történelmi áruház, Magyarországon ez volt az első Auchan hipermarket, itt működik a vállalat központja, és a budaörsi kereskedelmi park lett az egyik legaktívabb hazánkban. Modern, merész lépésekkel fejlődünk, most is ennek lehetünk tanúi az új benzinkút átadásával és egy jelenleg még egyedülálló, elektromos töltőállomás bevezetésével. Két oszlopnál, négy autó számára egyszerre biztosítani tudjuk a töltés lehetőségét, díjmentesen. Célunk a beruházással nem más, mint vásárlóink számára környezettudatos módon megoldani az áruház megközelítését" - mondta el Varga László, a budaörsi Auchan áruház igazgatója.

(portfolio.hu)